Týdenní plán a aktivity pro týden od 26.4.-2.5.2021

26.04.2021 15:32
Začínáme poslední dubnový týden a tento týden bude od nás ve znamení čarodějnic. Dnes si po celý den, zítra a ve středu po celé dopoledne můžete přijít do Bejbáčku vyzvednout Čarodějnický úkolníček, který jsme pro vás připravili. Využijte hezkého počasí k procházce a přijďte si vyzvednout a zamávat nám do okýnka..
A jelikož se nám pro tento týden celkem vyčasilo, nachystali jsme pro vás na zahradě Spirály a Bejbáčku Jarní pokladovou hru, kde budete plnit s dětmi úkoly a na konci cesty naleznete poklad. Hra bude pro vás přístupná po celý týden , přijďte s dětmi....rozcestníček ke hře a ke stanovištím si vyzvedněte u vchodu do Bejbáčku. Těšíme se na Vás......
Může jít o obrázek text

Pondělí

Tento týden máme hodně akční!! Do středy dopo si můžete v Bejbáčku vyzvednout čarodějnické pracovní listy, podle kterých si můžete uspořádat své soukromé Pálení čarodějnic, když bohužel my akce pořádat nemůžeme... Co jsme ale pro Vás připravily, je cesta za pokladem na zahradě Spirály.. zahrada je pro Vás otevřená celý tento týden, kdy můžete dorazit v libovolný čas dopoledne i odpoledne, u vchodu do Bejbáčku si vyzvednout úkolníček a po splnění všech úkolů najít poklad, tak určitě doražte!!!
Může jít o obrázek outdoors a tree

Úterý

Pokračujeme v čarodějném týdnu a dnes tady máme videjko na jednoduché origami čarodejnice. Hezky si hrejte ....Můžete také využít hezkého počasí a přijít k nám na zahradu ...Do středy dopo si můžete v Bejbáčku vyzvednout i čarodějnické pracovní listy, podle kterých si můžete uspořádat své soukromé Pálení čarodějnic, když bohužel my akce pořádat nemůžeme... Co jsme ale pro Vás připravily, je cesta za pokladem na zahradě Spirály.. zahrada je pro Vás otevřená celý tento týden, kdy můžete dorazit v libovolný čas dopoledne i odpoledne, u vchodu do Bejbáčku si vyzvednout úkolníček a po splnění všech úkolů najít poklad....tak určitě doražte!!!
Odkaz na videjko naleznete zde: fb.watch/5k_YsOxqzt/

Středa

Při dnešní čarodějnické středě máme pro vás pohádku. Pohádku z Bejbáčku o tom, " Jak čarodějnice pomohla obrovi s jeho obrovským trápením". Můžete stále také využít hezkého počasí a přijít k nám na zahradu ...Ještě i dnes dopoledne si můžete v Bejbáčku vyzvednout i čarodějnické pracovní listy, podle kterých si můžete uspořádat své soukromé Pálení čarodějnic, když bohužel my akce pořádat nemůžeme... A stále až do konce týdne na Vás čeká cesta za pokladem na zahradě Spirály.. zahrada je pro Vás otevřená celý tento týden, kdy můžete dorazit v libovolný čas dopoledne i odpoledne, u vchodu do Bejbáčku si vyzvednout úkolníček a po splnění všech úkolů najít pokla....tak určitě doražte!!!


Čtvrtek

Dnes máme na programu tvoření čarodějnic...a jelikož nápadů je mnoho, připravili jsme pro vás koláž. Malí muzikanti dostanou dnes opět svá videa od Marci a všichni můžete stále také využít hezkého počasí a přijít k nám na zahradu, kde na Vás čeká cesta za pokladem..
Může jít o obrázek 1 person a text

Pátek

A máme tady pátek, poslední dubnový den a tedy i Filipojakubská noc, která je ve znamení záře ohňů a takzvaného pálení čarodějnic. I letošní rok ale poslední duben ovlivňují vládní opatření a tak se oficiální akce nebudou moci konat. My se tedy po celý týden snažili vám tento svátek připomenout alespoň online, našimi čarodějnickými úkolníčky nebo Pokladovou hrou u nás na zahradě...
Odkaz na videjko naleznete zde: fb.watch/5k-dWdhl-M/
 
 
 
 
 
 
 
 

—————

Zpět


Kontakt

Dům dětí a mládeže, Orlová, příspěvková organizace, odloučené pracoviště spontánních aktivit

Odloučené pracoviště DDM Orlová
Energetiků 940
73514 Orlová - Lutyně


603 85 85 12