Pozvánky na přednášky a workshopy - leden 2020

16.12.2019 14:36
Reflexologie, nebo též zónová terapie je americká varianta akupresury, kterou vymyslel ve 20. letech 20. století W.H. Fitzgerald. Soustřeďuje se na masáže nebo stlačování specifických bodů, obvykle na chodidlech či na rukách. Používá mapy obsahující reflexní zóny odpovídající jednotlivým částem těla a orgánům.
Přednášku bude lektorovat Kamil Wierzgoň - Bylinkárna Orlová Najdete nás na FB či email : : tumova@ddm-orlova.cz https://www.bejbacek.cz/
d své tělo
Bejbáček OrlováOrlová

Co je to Hormonální jógová terapie?
Hormonální jógová terapie je přírodní léčba - sestava cviků vycházejících z hatha jógy, kundalini jógy a tibetských technik práce s energií, která byla vytvořená pro ženy s problémy způsobenými hormonální nerovnováhou.
Obsahuje speciální cviky na reaktivaci produkce a harmonizace hormonů, v důsledku čehož zmírňuje nebo odstraňuje nepříjemné doprovodné symptomy spojené s nízkou hladinou hormonů. Cvičení hormonální jógy je i pro ty ženy, které nikdy necvičily. Sestava není náročná. Nejkrásnější je, že je to přirozená cesta, jak porozumět svému tělu! Sebou pohodlný oděv vhodný pro volný pohyb.
Najdete nás na FB či email : : tumova@ddm-orlova.cz https://www.bejbacek.cz/

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Dům dětí a mládeže, Orlová, příspěvková organizace, odloučené pracoviště spontánních aktivit

Odloučené pracoviště DDM Orlová
Energetiků 940
73514 Orlová - Lutyně


603 85 85 12